Bezoek het Kameleondorp

Kameleondorp Terherne is gelegen op een eiland in de Friese meren. Om precies te zijn tussen het Sneekermeer en de Terhernster poelen. Wanneer jij hier aan komt dan stap je in het leven van Hielke en Sietse Klinkhamer.

In het dorp vind je pratende melkbussen die stuk voor stuk een deel vertellen van het dorpsmysterie. Op deze manier loop je een route door het Kameleondorp. Je komt hier onder andere langs de cel van Zwart, het gemeentehuis maar ook het huis van de familie Klinkhamer.

Tijdens een rondvaart kun je door de Terhernster poelen varen waarbij je een indruk krijgt van het dorp. Voor de kinderen is er op de boot de mogelijkheid om echte speurneuzen te worden door veldwachter Zwart te helpen met het oplossen van de problemen.

Breng een bezoek aan avontureneiland

Met een bootje kun je ook naar avontureneiland. Hier kun je klimmen, klauteren en touwslingeren. Er zijn spannende paden langs het water en door de moerassen die je kunt bewandelen. Op het eiland heb je ook de mogelijkheid om zelf van alles te bakken op open vuur bij de Opkikker. Met de veerdienst die hiertussen is kun je weer terugvaren.

De NapPas

Het leuke aan deze activiteit is dat je deze ook kan doen bij minder goed weer. Er zijn diverse aanpassingen die de organisatoren kunnen uitvoeren zodat dit ook een leuke activiteit is bij de bekende, minder goede Nederlandse dagen.

Wanneer jij beschikt over de NapPas kun je het Kameleondorp zelfs met korting bezoeken! Je krijgt met de NapPas namelijk €2,40 korting per persoon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Kvmonas - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress